Eenvoudig aansluiten

De Boris app biedt een geïntegreerde ERP-module, maar ook koppelingen met andere veelgebruikte ERP-systemen om workflows te optimaliseren.

Microsoft

Wij koppelen direct via de API van Microsoft met de Microsoft Azure fileshare. Deze koppeling wordt gebruikt om foto's, video's en documenten in op te slaan. 

Exact Online
Exact Online

Wij koppelen met Exact Online om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Exact Globe

Wij koppelen met Exact Globe om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Acto

Wij koppelen met Acto om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Unit4 Multivers

Wij koppelen met Unit4 Multivers om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Syntess Software

Wij koppelen met Syntess Software om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Outsystems

Wij koppelen met Outsystems om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

InstallOffice Online

Wij koppelen met InstallOffice Online om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Enk Software

Wij koppelen met Enk Software om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

2ba

Wij koppelen met 2ba om project en medewerkers informatie op te halen, ook gebruiken we deze koppeling om geregistreerde uren en bestellijsten te importeren.

Geen koppeling met jouw pakket?

Staat jouw software niet in bovenstaand overzicht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

90%

... van onze gebruikers geeft aan dat Boris binnen 30 dagen waardevol voor hun bedrijf is.

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM