Veel­gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Kom je er toch niet uit?

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Ik wil graag een project toevoegen aan Boris

In de backoffice kunt u in de menubalk op projecten klikken. Vervolgens ziet u de actieve projecten in een lijst staan. Boven in het scherm vindt u ook de knop project aanmaken. Door hierop de klikken, de gegevens in te vullen en vervolgens op te slaan kunt u handmatig een project toevoegen.

Het is ook mogelijk om projecten uit het ERP systeem in Boris in te lezen. U selecteert dan bij Projecten de knop ‘Selecteer CSV of XLSX-bestand’, u selecteert vervolgens het bestand dat uit het ERP systeem is gekomen en klikt op upload.

Let op dat in dit bestand alle projecten die u actief wil hebben staan. Deze import zet namelijk eerst alle projecten op ‘inactief’ en zet met het inlezen de projecten die in de Excel staan weer op actief. Nieuwe projecten zal die ook direct toevoegen.

Account

Ik ben mijn wachtwoord kwijt wat nu?

Een wachtwoord voor de Boris app wijzigen kunt u alleen na de ‘eerste’ inlog zelf. Wanneer u al eerder ingelogd bent geweest maar het wachtwoord niet meer weet, moet de backoffice medewerker met de juiste rechten uw wachtwoord wijzigen. Die persoon kan vervolgens ervoor kiezen om u te verplichten om bij de eerstvolgende inlog hierna weer een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ik wil een backoffice gebruiker aanmaken/wijzigen hoe moet dit?

Door de naam, email adres en de rol door te geven aan remco@borisapp.nl wordt deze door ons binnen 4 uur aangemaakt. Het verwijderen van de gebruiker of het aanpassen van de rechten/rollen van een gebruiker gaat ook op deze manier.

Ik wil een mobiele gebruiker aanmaken hoe doe ik dit?

Via het menu stamgegevens -> medewerkers kunt u zelf nieuwe app gebruikers aanmaken.

Ik wil de rechten van een app gebruiker wijzigen hoe doe ik dit?

Via het menu stamgegevens -> medewerkers kunt u de specifieke medewerker selecteren en vervolgens de rechten aan of uit schakelen. De eerstvolgende inlog zullen de rechten van de gebruiker aangepast zijn.

Functies

De ingediende uren van een medewerker kloppen niet, wat moet ik doen om deze weer te kunnen aanpassen?

In de backoffice dient u eerst van de specifieke medewerker de goedkeuring van de uren terug te draaien. Bij de medewerker in de juiste week drukt u op verwijderen, vervolgens kunt u of de monteur de uren weer wijzigen. Vervolgens dienen de uren weer opnieuw ingediend te worden op de gebruikelijke manier.

90%

... van onze gebruikers geeft aan dat Boris binnen 30 dagen waardevol voor hun bedrijf is.

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM