Waarom Boris?

Ontwikkeld voor het beheren en optimaliseren van projecten. Productiviteit én winstgevendheid gaan omhoog. Simpel en doeltreffend. Zowel voor grote bedrijven, als voor installateurs met een beperkt aantal medewerkers. De Boris app maakt voor die partijen de aanschaf van een omvangrijk ERP-systeem overbodig. Voor die installateurs is de app een aanvulling, waarmee communicatie tussen kantoor en bouwplaats wordt verbeterd.

Krachtig en eenvoudig

De Boris app is krachtig en eenvoudig te gebruiken. Speciaal ontworpen om bedrijven te helpen hun tijd en middelen efficiënter te beheren. Boris biedt gebruikers volledig inzicht in uren, projecten, kwaliteit en bestellingen.

Met het oog op de toekomstige Wet kwaliteitsborging, kan de mediamodule van de Boris app een belangrijke rol spelen in het verzamelen van bewijslast. Vanuit die functie is de app bovendien te gebruiken bij certificeringstrajecten, zoals bijvoorbeeld de CO-certificering.

Boris zorgt ook voor inzicht in bedrijfsprocessen, wat tijd en mensen bespaart en de foutmarge reduceert. Je werk effectiever!

De voordelen van Boris

check circle

Ook offline te gebruiken

Boris is uniek omdat de app offline te gebruiken is. Daardoor ben je niet afhankelijk van beschikbare internetverbindingen.

check circle

Koppelen met ERP- systemen

De Boris app biedt een geïntegreerde ERP-module en koppelingen met andere veelgebruikte ERP-systemen om workflows te optimaliseren. 

check circle

Altijd realtime inzicht

Door de taken- en processen-module in te zetten, heb je uitgebreide mogelijkheden om controle te behouden. Altijd en overal.

check circle

Papierloos werken

Met Boris hoeven buitendienst- en administratieve medewerkers geen papierwerk meer in te vullen en af te handelen.

Uit de branche

De Boris app is ontwikkeld door mensen uit de branche, die de uitdagingen kennen. Dit betekent dat de software voldoet aan de behoeften van installatie- en aannemersbedrijven.

De gebruiksvriendelijke interface van Boris zorgt dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot alle functionaliteiten. Het is intuïtief en navigeren is eenvoudig. Daardoor kan adoptie binnen je organisatie snel gerealiseerd worden. Zowel voor de binnendienst, als voor de buitendienst.

Ontdek de onderscheidende functies:

Bestellen

Gestroomlijnd afroepen. Artikelnummers doorgeven en bestellen vanaf de bouwplaats.

Urenregistratie

Met één druk op de knop uren boeken vanaf de bouwplaats.

Rapporteren

Urenregistratie op een eenvoudige, snelle en correcte wijze.

Media

Helpt bij documentatie en overdracht en is dé basis voor het voldoen aan de WKB.

Formulieren

De resultaten eenvoudig opvolgen, analyseren en in rapportagevorm met collega’s delen.

Taken en processen

Uitgebreide mogelijkheden voor controle. Zie alle feiten en cijfers in je dashboard.

Offline

Boris werkt ook offline, zonder dat u constant verbonden hoeft te zijn met het internet.

Deze gebruikers gingen je voor:
Europe @work
Zondervan
Hoeben installaties
Installatiebedrijf Naalden
Van Hoften
Vroegh
Kolsters Logo[13]
Sankomij
Aalbers
De Graaf Installaties BV
Velegro
SIO Technische Installaties
Paans
Wersterlaken Techniek
Heatfix
Mensonides
Roel breman
A&B Electrotechniek
Puijenbroek
LKS Installatietechniek
IBW
Zuid-Nederlands Installatiebedrijf
arrow right
arrow right

Eenvoudig aansluiten

De Boris app biedt een geïntegreerde ERP-module, maar ook koppelingen met andere veelgebruikte ERP-systemen om workflows te optimaliseren. Betere bedrijfsprocessen en je verhoogt je efficiëntie en productiviteit.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een project toevoegen aan Boris

In de backoffice kunt u in de menubalk op projecten klikken. Vervolgens ziet u de actieve projecten in een lijst staan. Boven in het scherm vindt u ook de knop project aanmaken. Door hierop de klikken, de gegevens in te vullen en vervolgens op te slaan kunt u handmatig een project toevoegen.

Het is ook mogelijk om projecten uit het ERP systeem in Boris in te lezen. U selecteert dan bij Projecten de knop ‘Selecteer CSV of XLSX-bestand’, u selecteert vervolgens het bestand dat uit het ERP systeem is gekomen en klikt op upload.

Let op dat in dit bestand alle projecten die u actief wil hebben staan. Deze import zet namelijk eerst alle projecten op ‘inactief’ en zet met het inlezen de projecten die in de Excel staan weer op actief. Nieuwe projecten zal die ook direct toevoegen.

De ingediende uren van een medewerker kloppen niet, wat moet ik doen om deze weer te kunnen aanpassen?

In de backoffice dient u eerst van de specifieke medewerker de goedkeuring van de uren terug te draaien. Bij de medewerker in de juiste week drukt u op verwijderen, vervolgens kunt u of de monteur de uren weer wijzigen. Vervolgens dienen de uren weer opnieuw ingediend te worden op de gebruikelijke manier.

Ik wil een backoffice gebruiker aanmaken/wijzigen hoe moet dit?

Door de naam, email adres en de rol door te geven aan remco@borisapp.nl wordt deze door ons binnen 4 uur aangemaakt. Het verwijderen van de gebruiker of het aanpassen van de rechten/rollen van een gebruiker gaat ook op deze manier.

Ik wil de rechten van een app gebruiker wijzigen hoe doe ik dit?

Via het menu stamgegevens -> medewerkers kunt u de specifieke medewerker selecteren en vervolgens de rechten aan of uit schakelen. De eerstvolgende inlog zullen de rechten van de gebruiker aangepast zijn.

Ik wil een mobiele gebruiker aanmaken hoe doe ik dit?

Via het menu stamgegevens -> medewerkers kunt u zelf nieuwe app gebruikers aanmaken.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt wat nu?

Een wachtwoord voor de Boris app wijzigen kunt u alleen na de ‘eerste’ inlog zelf. Wanneer u al eerder ingelogd bent geweest maar het wachtwoord niet meer weet, moet de backoffice medewerker met de juiste rechten uw wachtwoord wijzigen. Die persoon kan vervolgens ervoor kiezen om u te verplichten om bij de eerstvolgende inlog hierna weer een nieuw wachtwoord in te stellen.

Alle veelgestelde vragen
90%

... van onze gebruikers geeft aan dat Boris binnen 30 dagen waardevol voor hun bedrijf is.

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM