2 november 2023
Bestelmoment zelf bepalen met Boris app
Boris app - module bestellen

Het bestellen van materialen tijdens het uitvoeren van een project luistert nauw. Afhankelijk van je planning en de omvang van de benodigdheden is het bestelmoment cruciaal. Wat is dan handiger dan een app op je telefoon, zodat je vanaf de bouwplaats wanneer jij dat wilt je bestelling kunt plaatsen? Zonder papieren rompslomp!

Grip op je bestelproces

Met behulp van de Boris App heb je grip op je bestelproces. Materialen laten komen wanneer je daar ruimte voor hebt in je container op de bouwplaats. Of wanneer je verlegen zit om extra volumes. Voldoende voorbeelden waarbij de Boris app voor jouw bedrijfsvoering het verschil kan maken en cruciale tijd én ruimte kan besparen.

Afroepen stroomlijnen

Je kunt via deze module het bestellen en afroepen stroomlijnen. Op een eenduidige manier vraag je via de bestellijsten materialen aan. Door deze procesmatige oplossing worden je heel wat last minute telefoontjes, losse berichtjes en ritjes naar een magazijn of groothandel bespaard.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

En dat is precies waar de Boris app voor is ontwikkeld: jouw als installateur of aannemer je werk zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk maken! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM