14 maart 2024
Bewerk documenten direct in de Boris app!
Boris app - documenten

Goed nieuws voor gebruikers van de Boris app! Sinds vorig jaar is het mogelijk belangrijke documenten, zoals tekeningen, handleidingen en productinformatiebladen rechtstreeks in de Boris app te uploaden!

Dit biedt monteurs op de bouwplaats directe toegang tot cruciale informatie, met de mogelijkheid deze documenten te lezen en desgewenst te downloaden.

Meer innovaties

Binnenkort introduceren we bovendien een update, die het mogelijk maakt documenten direct in de Boris app te bewerken. Daardoor kun je lijnen trekken en specifieke tekstgedeelten of delen van tekeningen arceren. Deze bewerkte versies worden automatisch opgeslagen in de app. Daardoor zijn ze onmiddellijk beschikbaar, zowel voor de backoffice als voor andere Boris app-gebruikers.

Gamechanger

Deze update is een ‘gamechanger’ voor de efficiëntie op de bouwplaats! Hierdoor wordt het gemakkelijker opmerkingen en wijzigingen te delen met heel het team. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de release van deze functie. We zijn enthousiast om te zien hoe deze update je manier van werken gaat transformeren!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, of gebruikmaken van de Boris app? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM