1 juni 2023
‘We hechten veel waarde aan de gebruiks­vriendelijkheid’
Boris-App-Naalden

Zo vaak spreekt Juul Naalden geen collega-installateurs. De eigenaar van het gelijknamige installatiebedrijf uit Zundert werd tijdens de pauze van een cursus over koudetechniek door een ‘concullega’ geattendeerd op de uitgebreide mogelijkheden van de Boris-app.

“De volgende dag heb ik direct contact gezocht en binnen een week werkte de app op vier mobiele toestellen!”

Inrichten

Dat contact verliep heel soepel en vlot. Juul: “Tijdens het videobellen hebben we de mogelijkheden van de Boris-app voor mijn bedrijf besproken. Dat maatwerk is wat mij betreft ook gelijk één van de voordelen van de app: je kunt hem inrichten aan de hand van specifieke wensen voor je bedrijf.”

Totaalinstallateur

Installatiebedrijf Naalden is een totaalinstallateur die voornamelijk in de regio rond Zundert werkzaam is. Juul: “Wij werken heel breed. Zinkwerk, cv-systemen, waterleidingen en ventilatie bijvoorbeeld. Mijn collega is heel bedreven in particulier werk. Zelf ben ik bijvoorbeeld voor een fritesfabriek in Bergen op Zoom aan het werk geweest. Ons werk is erg gevarieerd!”

Ambitie

Juul heeft de ambitie de komende jaren te groeien met Installatiebedrijf Naalden. “De Boris-app past heel goed bij mijn ambitie”, vertelt Juul. “Tot voor kort werden urenlijstjes ingevuld op een kladpapiertje en was het bestellen van materialen omslachtig. Met behulp van de app kan ik juist dat soort administratie gemakkelijk verwerken. Na akkoord van een klant, of direct vanaf de bouwplaats.”

Aansluiten & uitleg

Remco Westerlaken is in de avonduren langs geweest in Zundert. “Omdat ik zelf meewerk, paste dat beter in mijn planning: heel fijn dat Remco zo flexibel is! Hij is een aantal uur bezig geweest met aansluiten en heeft de Boris-app geïnstalleerd op vier mobiele apparaten. Mijn collega-installateur en ik werken met de app, net als de werkvoorbereider die ook voor ons werkt. Bovendien hebben we goede uitleg gekregen over de mogelijkheden.”

Gebruiksvriendelijk

Juul: “Door het maatwerk van de Boris-app blijven we op onze eigen manier werken. Wij zijn weliswaar nog een klein installatiebedrijf, maar de Boris-app kan met ons meegroeien. Accounts aanmaken is heel gemakkelijk! De app is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, wat voor ons erg belangrijk is. En de begeleiding is fijn: mijn mail wordt dezelfde dag nog beantwoord, en als ik bel is er altijd reactie.”

Dagelijks gebruik

Juul vertelt over het dagelijks gebruik van de app: “Je kunt producten in het systeem zetten. Monteurs zien dat lijstje - met plaatjes - en bestellen direct. Op dit moment werken wij aan een groot project in Oss, voor een farmaceutisch bedrijf. Er zij veel verschillende partijen tegelijkertijd op de bouwplaats en met de Boris-app kunnen we heel goed bewijslast verzamelen. Zo is het altijd aantoonbaar dat wij ons werk goed hebben uitgevoerd!”

Waardevolle investering

“De Boris-app is misschien vanuit de installatiebranche ontstaan”, zegt Juul. “Maar ook een timmerman kan er prima mee werken. Wat dat betreft kan ik al mijn collega’s in de bouwsector de Boris-app adviseren. Het werkt efficiënt en is duidelijk een brug tussen de werkvloer en kantoor. Laagdrempelig, je hoeft geen extra’s aan te schaffen en is zeker ook voor kleinere bedrijven een waardevolle investering!”

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM