27 maart 2024
Bewust Veilig Dag met de Boris app
20240327 Overzicht Boris

Vandaag ‘vieren’ we Bewust Veilig Dag! 27 maart staat in 2024 in het teken van gezond en veilig werken in de bouw, techniek en onderhoudssector. Dit jaarlijkse initiatief wordt georganiseerd door Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.

Dit jaar is het motto ‘Veiligheid versterkt als je samenwerkt’.

Eenvoudig en efficiënt

Bij uitstek een thema wat de Boris app past als een oude jas! Want met behulp van onze app is het mogelijk veel eenvoudiger en efficiënter samen te werken. Met behulp van de diverse toolboxen kunt u de juiste documenten inregelen in de daartoe bestemde processen. Wanneer gegevens overzichtelijk en efficiënt worden beheerd, is het voor iedere werkgever eenvoudiger medewerkers veiliger hun werk te laten uitvoeren!

Onveilige situaties

Ook kunnen onveilige situaties centraal worden gemeld via een formulier in de app. De veiligheidscoördinator ontvangt vervolgens een signaal en kan contact zoeken of maatregelen voorstellen. De melder krijgt een taak om aan te tonen dat er een oplossing is. Van de melding en oplossing wordt automatisch een rapport gemaakt. In het periodeoverzicht is precies helder wanneer een melding is gedaan, wat de status is en wanneer deze is opgelost. Zo komt de bouw niet onnodig stil te liggen en wordt veilig werken aangetoond.

Veilig werken is gemakkelijker met de Boris app! Wil je meer informatie over de veiligheidsaspecten van de Boris app? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM