29 juni 2023
Digitaliseren voor wet- en regelgeving
Boris-App-Waarom digitalisering

Het digitaliseren van je processen met behulp van de Boris app, helpt je met het vastleggen van gegevens voor bijvoorbeeld de Gasketelwet of van bewijslast voor de Wet kwaliteitsborging.

De Boris app vergemakkelijkt/digitaliseert administratieve handelingen, zoals urenregistratie en materialen bestellen. Daarnaast helpt digitalisering je ook bij diverse rapportages die in het verleden onoverzichtelijk of inefficiënt bleken.

Eisen & normen

Eisen en normen spelen een steeds grotere rol tijdens het ontwerpen, aanleggen en controleren van installaties. Waar moeten installaties en gebouwen aan voldoen en welke wettelijke verplichtingen gelden? De Boris app helpt je bij het uitzoekwerk voor wetgeving, normeringen en kwaliteitsstandaarden. Daarnaast is de app van waarde voor controles bij het opleveren van je installaties of panden.

Vastleggen

Het vastleggen van afpersrapporten voor gasinstallaties, waterinstallaties en het inregelen van mechanische ventilatie installaties doe je voortaan op eenvoudige, snelle en correcte wijze. Bovendien wordt de status van je project door de Boris app inzichtelijk voor heel de keten. Met behulp van het gemeenschappelijk dashboard weten betrokken partijen dat je aan de gewenste normeringen voldoet.


Bewijslast

Een kleine stap naar nog een voordeel van de Boris app: de media module stelt je in staat te allen tijde over geldig bewijsmateriaal te beschikken! Boris helpt bij documentatie en overdracht en deze bewijslastis dé basis voor het voldoen aan de wet kwaliteitsborging. De foto wordt gestructureerd opgeslagen in het betreffende dossier. Verschillende tags, zoals projectnummer, huis-bouwnummer, de categorie en een opmerking completeren deze functie!

Digitalisering is meer dan het vereenvoudigen en versnellen van je werkproces. Met de Boris app zorg je dat je overzichtelijk en structureel voldoet aan wet- en regelgeving! Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM