20 juli 2023
Efficiënte en toegankelijke urenregistratie 
de app

Direct een correcte weekstaat invullen door je monteurs en helder en actueel inzicht voor jou en je administratie. Dat is wat je verlangt van je urenregistratie en dát is wat de Boris app biedt. Digitaal, met één druk op de knop vanaf elke locatie!

Waar is de tijd dat je buitendienstmedewerkers hun gewerkte uren op een kladpapiertje schreven, wat vervolgens door een administratieve medewerker in een Excel-lijst moest worden ingevuld en ergens op een server verdween?

Vlot & efficiënt

Met het gebruik van de Boris app ben je definitief verlost van die omslachtige, onnauwkeurige en weinig actuele werkwijze. Je kunt de app zowel on- als offline gebruiken en is eenvoudig te installeren op mobiele telefoon of tablet. Naast de andere praktische functies stelt de module urenregistratie jou en je medewerkers in staat vlot en efficiënt de gewerkte uren te registreren én in te zien.

Controles & notificaties

In de app zijn controles en notificaties ingebouwd, zodat de urenstaten op tijd worden ingediend en je administratie-afdeling efficiënt kan werken. Het gebruiksgemak voor monteurs stimuleert het gebruik. GPS zorgt dat de projecten in een straal van enkele kilometers zichtbaar zijn, zodat de uren direct op het juiste project geregistreerd worden.

Op tijd schakelen

De uren worden geboekt op het project en daardoor opgeteld voor het onder handen werk. Zo wordt de weekstaat automatisch gevormd. De data is vrijwel direct beschikbaar voor je administratie. Dat helpt je op tijd te schakelen en correcties door te voeren waar nodig. Met de Boris app krijg je beter, sneller en eenvoudiger inzicht in de gewerkte uren per project van al je medewerkers!

Wil je meer informatie over de multifunctionele modules van de Boris app? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM