30 mei 2024
Formulieren module gewaardeerd door gebruikers
Boris app - formulieren

Met onze formulieren module spelen we in op de toenemende behoefte aan vastlegging en controle in de installatie- en bouwsector. Door het stijgende aantal checklists, controlelijsten en keuringen, is het essentieel een efficiënte oplossing te bieden die de administratieve last vermindert. 

De dynamische formulieren module biedt een gebruiksvriendelijke manier om sjablonen te maken en beschikbaar te stellen op de bouwplaats.

Eenvoudig sjablonen aanmaken

Als gebruiker kun je eenvoudig sjablonen aanmaken die via de mobiele app ingevuld worden. Deze tool zorgt dat alle ingevulde formulieren direct beschikbaar zijn in het backoffice portaal. Hier worden de resultaten opgevolgd, geanalyseerd en in pdf-rapportages gedeeld.

Efficiëntie en gemak

Door het gebruik van deze module wordt het invullen van formulieren en het administratieve geregel vereenvoudigd. De Boris app zorgt dat medewerkers minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken en meer aandacht kunnen besteden op hun kernactiviteiten. De dynamische formulieren tool biedt een oplossing die zowel tijd als moeite bespaart, en zorgt voor een gestroomlijnde workflow.

Zondervan Groep

De Zondervan Groep uit Rhoon maakt al enige tijd gebruik van de Boris app. Richard de Jong is sinds november 2022 KAM-coördinator. “De app biedt praktische mogelijkheden, ook met het oog op koppelen met ons ERP-systeem Syntess.” Hij vervolgt: “Het is een kracht dat onderbouwing bij formulieren verplicht gesteld wordt. Bovendien is bewijsvoering door de fotomodule van toegevoegde waarde.” 

Blijven ontwikkelen

“Een belangrijk onderdeel voor ons is het formulier waarin de hoofdmonteur de dagproductie invult. Daar kan bovendien meerwerk in worden aangegeven. Dat kunnen we terugkoppelen naar de opdrachtgever én inzetten bij de facturatie. Dat invullen is een dagelijkse routine. Een ander sterk punt, is dat de app voortdurend verder wordt ontwikkeld: Boris staat niet stil”, besluit Richard.

Wil meer weten over hoe je eenvoudig administratieve taken kan digitaliseren en optimaliseren met behulp van de formulieren module? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM