13 juli 2023
Hoogstaande kwaliteit digitaal beheren
Kwaliteit beheren

Als aannemer of installateur heb je kwaliteit hoog in het vaandel. Voor het borgen van hoogstaand werk, is opvolging van acties essentieel. Met de Boris app kun je die acties digitaal op afstand beheren en beoordelen!

Met behulp van de taken- en processenmodule, heb je uitgebreide mogelijkheden controle te behouden. Je stelt eenvoudig zelf taken en signaleringen in.

Overal kwaliteit monitoren

De Boris app maakt het mogelijk vanaf kantoor én op de bouwplaats inzicht en controle te houden op het volledige proces. Dat gaat verder dan het bestellen van materialen of het afvinken van urenlijsten. Vanaf elke gewenste locatie ben je 24/7 in staat de kwaliteit van het werk te monitoren via het Boris Backoffice portaal.

Voorbeelden van voordelen

De voordelen uiten zich bijvoorbeeld wanneer een opleverpunt of onveilige situatie is gesignaleerd. Automatisch wordt een mail naar de projectleider, werkvoorbereider of tekenaar gestuurd. Door de fotomodule is de bewijslast, vanaf waar dan ook, direct beschikbaar via het portaal. Een herinnering als een taak voor een uiterste datum moet worden opgepakt, is een ander voorbeeld, net zoals een losse taak aanmaken voor een collega waarbij je de voortgang ziet.

Strak en inzichtelijk

Je regelt bovendien de opvolging strak en inzichtelijk. Dat doe je door een taak aan te maken, op het moment dat een checklist is ingediend voor deel 2 of een controle. Met die continue verfijning zijn er steeds meer mogelijkheden de bouw of installaties te stroomlijnen.

Eenvoudig regelen

Per project kunnen checklists, controlelijsten, administratieve briefjes en keuringen verschillen. Afhankelijk van opdrachtgever, aannemer óf de eisen waar je mee te maken hebt. Dit kan zorgen voor extra werk voor je medewerkers. Voor het soepel en eenvoudig regelen van vastleggen, is de dynamische formulierentool in de Boris app ontwikkeld.


Wil je meer weten over het inzetten van de Boris app bij het beheren en beoordelen van de kwaliteit van je werk? Neem dan contact met ons op.

Verder praten over dit artikel?

Remco vertelt je er graag maar over!

Lees verder

© Copyright Boris

Ontwerp & realisatie MM